NGS gediplomeerd SCAS gecertificeerd

Beurdenoort (Sport)massage

Niet alleen aanvullende opleidingen en bijscholing houden mij scherp maar ook het samenwerken met collega's uit de Sportgezondheidszorg.

Ik werk samen met Massagepraktijk-Tilburg aan de Kapitein Nemostraat in Tilburg en met ingang van oktober 2017 ben ik ook regelmatig op de nieuwe locatie van il Cuore Health Tennis Fitness, Stokeind 11 in Moergestel te vinden. Waar ik een mooie en ruim opgezette praktijkruimte tot mijn beschikking heb.

Het voordeel van samenwerken is dat je elkaars kennis kunt bundelen en ervaringen kunt delen.

Ook bezoek ik bedrijven in Tilburg en omgeving om op locatie bedrijfsmassages te geven.

Twee avonden per week ben ik te vinden bij Voetbalvereniging Zigo. Ook daar heb ik een behandelkamer tot mijn beschikking waar de voetballers zich kunnen laten behandelen of advies in kunnen winnen.

Kortom: Beurdenoort (Sport)massage is volop in beweging om uw lichaam in optimale conditie te houden en blessures te voorkomen. Mocht er dan toch sprake zijn van een blessure dan zal ik er alles aan doen deze tot een minimum te beperken en herstel te bespoedigen.

Bent u benieuwd of (sport)massage ook uw lichaam positief kan beïnvloeden? Maak dan een afspraak om dit te ervaren en oordeel zelf.

Graag tot ziens in één van mijn praktijkruimtes,

Petra van Beurden

Mag ik me even 

voorstellen: 

Mijn naam is Petra van Beurden. Gediplomeerd Sportmasseur volgens het Nederlands Genootschap van Sportmassage (NGS). Om mijn kennis op niveau te houden en me verder te ontwikkelen volg ik met regelmaat bijscholingscursussen en accreditatiebijeenkomsten. Zo heb ik mijn certificaat Medical Taping Concept en Blessurepreventie behaald. De opleiding Bindweefselmassage en Dorntherapie/Breussmassage met succes afgerond en in 2016 mijn diploma Triggerpoint Therapie mogen ontvangen.